Oldal kiválasztása

Módszerek

Amikre bátran támaszkodhatunk
access bars®

 

Mi a Bars?

Képzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életedben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel. Finoman érintsd meg a bars pontokat, és elkezded kitisztítani azt, amit bezártál és távol tart attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

Az egyik dolog, amely az Access Bars® kezelések alatt természetesen megjelenik, és az egész életet megváltoztatja, az a befogadás. Hányszor van az, hogy csak egyszerűen elengedünk mindent, leengedjük a falainkat, és megengedjük a másik személynek, hogy megajándékozhasson úgy igazán minket? A kulcs ahhoz, hogy még többet invitáljunk az életünkbe abból, amit kérünk, az az, hogy megtanuljunk befogadni.

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. Ezek a pontok olyan életterületeket érintenek, mint például pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, kommunikáció, gyógyítás, éberség, test, szexualitás, öröm, tér, idő stb.  

Mit hoz létre egy Bars kezelés?

Az Access Bars® feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

A biofeedback területén jártas több orvosszakértő szerint, egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta szintre.

Mit várhatunk egy Bars kezelés után?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

Thetahealing®

 

Mi a ThetaHealing?

A ThetaHealing® a tudatalattiban található hitrendszerek feltérképezésével és módosításával oldja fel a gátakat, amelyek mindeddig megakadályoztak abban, hogy azt az életet éld, amire mindig is vágytál.

A ThetaHealing® konzultációk során közösen feltárjuk a tudatalattidban gyökeredző azon negatív érzéseket, élményeket, hiedelmeket és helytelen gondolatokat, amelyek mindeddig megakadályozták, hogy olyan életet élhess, amelyben kiteljesedhetsz, illetve megtaláld a számodra ideális munkát vagy párkapcsolatot.

ThetaHealing® konzulensként nem én gyógyítalak meg; csupán segítek megteremteni azt a biztonságos teret, amely lehetőséget ad neked arra, hogy feloldd a gátlásaidat, és megszabadulj negatív gondolataidtól – így te magad leszel a változás előmozdítója. 

Hogyan történik a konzultáció? 

Egy gyors meditáció segítségével theta állapotba hozzuk az elmédet, hogy a legmagasabb energiájú térben dolgozhassunk, és a tudatalattiban rejlő információk hozzáférhetők legyenek. Ebben a nyugodt és biztonságos környezetben együtt megkeressük a problémád gyökerét: azt a negatív élményt, gondolatot vagy hiedelmet, amely akadályoz céljaid elérésében.

Megtanítjuk a tudatalattidat a pozitív gondolatokra!

Azután feloldjuk az energiablokkokat, majd a negatív érzelmeket pozitívokkal helyettesítjük; azaz megtanítjuk a tudatalattidat azokra a gondolatokra, amelyek előre visznek az utadon, hogy azok betölthessék a korábbi, negatív beidegződések helyét.

Tudj meg róla többet, hogyan történik a blokkok oldása!

Kérj időpontot egy 30 perces ajándék beszélgetésre, ha kíváncsi vagy rá, hogyan segíthetnek téged az általam használt módszerek a változásod útján. Ez a 30 perc nem maga a konzultáció, hanem arra szolgál, hogy jobban megismerjük egymást és feltedd a kérdéseidet.

A beszélgetés Skype-on vagy Viberen történik egy előre egyeztetett időpontban.

Bejelentkezés, kapcsolatfelvétel:
dinda.eszter@gmail.com 
+36 70 676 7297