Oldal kiválasztása
Írta: Dr. Dain Heer
Fordította: Vona Kitti

Szeretnéd élvezni a testedet és engedni, hogy a tudatossága egy hozzájárulás legyen az életedhez? Íme 3 eszköz, ami segíteni fog neked ebben.

1. Kommunikálj vele

Ahhoz, hogy észrevedd, hogy mire vágyik a tested, és mi az, ami működőképes számotokra, kezdd el meghallgatni őt.
A kommunikáció kérdésfeltevésekkel kezdődik. Valószínűleg nem fogod meghallani, hogy mire vágyik a tested, ha nem kérdezel tőle. A következő nap, vagy hét folyamán, kérdezz meg mindent, amihez köze van a testednek:

  • “Kedves Testem, milyen ruhát szeretnél hordani?
  • “ Kedves Testem, szeretnél most enni?”
  • “ Kedves Testem, hogyan szeretnél most mozogni?”
  • “ Kedves Testem, kivel szeretnél lefeküdni?”

A tested nem szavakban kommunikál, úgyhogy ne arra várj, hogy meghalld a válaszát. Emlékezz arra, hogy az igazság az, ami könnyeddé tesz, tehát még ha nem is vagy benne biztos, hogy mit jelez a tested, kövesd azt, amitől könnyebbnek érzed magad.

Például, ha a tested enni szeretne, akkor adhatsz neki több opciót, és figyeld meg, hogy mitől érzed könnyebbnek magadat.
Ahogyan egyre többet gyakorlod a kérdésfeltevést, egyre könnyebbé válik majd meghallani, ahogyan a tested kommunikál veled.

2. Ünnepeld és légy hálás

Mi lenne, ha ez az év annak az éve lenne, hogy minden olyat kérsz, amit egészen idáig lehetetlennek, felfoghatatlannak vagy nevetségesnek tartottál kérni?

Lehet az, hogy könnyedséget kérsz a pénzzel kapcsolatban, vagy, hogy a gyerekeid legyenek boldogok. Lehet az, hogy teveháton szeld át a Kalahári sivatagot, vagy szánhúzókutyákkal az országot (ismerek egy olyan nőt, aki ezt megtette mindenféle előzetes tapasztalat nélkül). Kérhetsz munkát a tengerentúlon. Lehet az is a kérésed, hogy beszélgess az állatokkal, vagy bármi más, ami nem tűnik megszokottnak.Azt is kérheted, hogy életed minden területén boldog legyél és inspirált.

Túl sok időt töltünk el azon gondolkodva, hogy először az összes kicsi problémát meg kell oldanunk az életünkben, mielőtt megkapnánk a csodás nagy változásokat. Mi van, ha ez valójában nem igaz?

Akár még azt is kérheted, hogy delfinekkel együtt úszkálj.

3. Légy olyanokkal, akik szeretik a Tested

Ha nem szereted a testedet, akkor az egyik legjobb módja a változásnak, ha elbúcsúzol azoktól, akik nem szeretik őt! Mindig lesz olyan, aki szeretni fogja a testedet.

Ahogy Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója egyszer mesélte: „Egy barátom szokta mondani, hogy ’a legjobb dolog a kocsik eladásában, hogy minden üléshez lesz egy segg’. És valóban. Kezdd el feltenni a kérdést: ’Ki szereti a testemet?’, és kérd meg a tested, hogy találja meg azokat, akik élvezni fogják.

Amikor olyan ember szemeibe nézel, akinek nincs ítélkezése a testeddel kapcsolatban, minden képes megváltozni. Ki az az életedben, aki ítéletmentesen viszonyul a testedhez? Tekints a testedre az ő szemeiken keresztül minden nap.

Ha hallgatsz a testedre, hálát adsz érte, és olyanokkal veszed körül magad, akik szeretik őt, akkor megláthatod, hogy valójában mekkora ajándék ő.

Milyen lehetőségek nyílnának meg előtted, ha elkezdenéd élvezni a tested, ahelyett, hogy szenvedsz benne? Mi teremtődhetne az életedben, azáltal, hogy megéled mekkora ajándék a tested valójában?

Forrás: https://www.access-consciousness-blog.com/2016/12/3-tools-to-stop-suffering-your-body/?fbclid=IwAR3SnCwxDUzqfULw31GaE17lcOknP7YIZFMLKo8_-hwUthFwShCywYV1gAM