Oldal kiválasztása
Írta: Dr. Dain Heer
Fordította: Emese Szecskó

Van egy bámulatos eszköz, ami a korodtól, bőrszínedtől, vallásodtól, bevételedtől, IQ-dtól és hitrendszereidtől függetlenül működik, és mindannyiunk számára elérhető, hogy használjuk. Mégis, úgy tűnik, valójában csak kevesen ölelik magukhoz erejét. Úgy hívják: „Kérjétek és megadatik néktek”.

Hallottál már róla valaha?

Alapvetően így történik: ha kéred, az Univerzum mindent meg tud neked adni, amit csak kívánsz. Egyszerű, ugye?

Mégis, kérted valaha igazán amire vágytál? Tudod egyáltalán, hogy milyen lenne? Ha nem tűnik fel, amit akarsz, kérsz tovább vagy eldöntöd, hogy biztosan nem is lehetséges?

Mi lenne, ha mindent meg tudnál változtatni olyan könnyedén, ahogyan egy kérdést teszel fel?

Itt van három tippem a KÉRÉSHEZ!

1. Kérd a lehetetlent!

Mi lenne, ha ez az év annak az éve lenne, hogy minden olyat kérsz, amit egészen idáig lehetetlennek, felfoghatatlannak vagy nevetségesnek tartottál kérni?

Lehet az, hogy könnyedséget kérsz a pénzzel kapcsolatban, vagy, hogy a gyerekeid legyenek boldogok. Lehet az, hogy teveháton szeld át a Kalahári sivatagot, vagy szánhúzókutyákkal az országot (ismerek egy olyan nőt, aki ezt megtette mindenféle előzetes tapasztalat nélkül). Kérhetsz munkát a tengerentúlon. Lehet az is a kérésed, hogy beszélgess az állatokkal, vagy bármi más, ami nem tűnik megszokottnak.Azt is kérheted, hogy életed minden területén boldog legyél és inspirált.

Túl sok időt töltünk el azon gondolkodva, hogy először az összes kicsi problémát meg kell oldanunk az életünkben, mielőtt megkapnánk a csodás nagy változásokat. Mi van, ha ez valójában nem igaz?

Akár még azt is kérheted, hogy delfinekkel együtt úszkálj.

2. Kérj a móka kedvéért!

Nincs itt az ideje annak, hogy az életünket ne abból kiindulva éljük, hogy “Óh.. ezt is meg kell valósítanom..”, hanem inkább abból, hogy “Nem lenne mókásabb ez?”?!

Hozzáírtad már az idei kívánságlistádhoz az örömet, a könnyedséget és a ragyogást? Vagy hoztál egy olyan döntést, hogy az csak a lista végén kerül sorra, amikor már kipipáltad a kocsidat, a gyerekeidet, a karrieredet, a kapcsolataidat, a barátaidat és a hiteleidet?

Egy ötlet: mi van, ha azt kérnéd, hogy minden, amire csak vágysz, örömmel és könnyedén érkezzen az életedbe – és mindent, amit kezelned kell, szintén örömmel és könnyedséggel kezelj?

Az univerzum bőséggel rendelkező hely. A Föld szépséges és folyamatosan ajándékaival lát el bennünket. De ennek ténylegesen mennyi részét fogadjuk be..? Most minden a rendelkezésünkre áll, hogy ezt megtehessük.

Hajlandó lennél befogadni itt és MOST mindennek és mindenkinek a szépségét, ami és aki körbevesz téged (beleértve magadat is), nem törődve azzal, hogy egyébként mi más zajlik körülötted?

3. Kérj most, és kérj folyamatosan!

Kérlek, kezdj el most kérni mindent, amit kívánsz, az nem számít, hogy most milyen lehetetlennek gondolod. Írd le. Vezess listát. Folyamatosan adj hozzá dolgokat.

Adj magadnak időt, hogy lejuss lényed legmélyebb, legsötétebb részeire, amikhez eddig nem engedted a nap fényét, és tedd fel a kérdést: Ha ezen a bolygón nem lenne rajtam kívül semmi vagy senki más, mit és kit választanék, hogy velem legyen ma és a jövőben? Mit szeretnék igazán teremteni? És folytasd az írást. Ismételd ezt mindennap néhány héten keresztül. Amint túljutsz a szokásos válaszaidon, hirtelen olyan helyre fogsz érkezni, ahol meglátod, valójában mi az, ami számodra fontos, és előfordulhat, hogy nagyon meglepődsz attól, ami előjön!

Ha nem lenne senki, akinek magyarázkodnod kellene vagy akinek választ kellene adnod, akkor mit választanál? Mit kérnél? Milyen lehetetlen, felfoghatatlan és teljesen nevetséges dolgot teremtenél ebben az évben csak magadnak és csak a móka kedvéért?

Mi az, ami annyira izgalmas, hogy még kérni sem mered?

Most, menj utána! Soha ne hagyd abba, soha ne add meg magadat és soha ne add fel!

Kérjetek, Barátaim, és megadatik Néktek!