Oldal kiválasztása
Írta: Dr. Dain Heer
A cikket szerkesztette: Dinda Eszter

Három eszközt osztok meg veled, amelyek dinamikusan megváltoztatták Dr. Dain Heer, az Access Consciousness® társteremtője életét és a Tiédet is meg tudják változtatni.

1. Csendesítsd le a zajt a fejedben!

Érezted valaha, hogy a gondolataid, érzéseid és érzelmeid olyan hangosan ordibálnak a fejedben, hogy bármit is próbálsz, nem tudod őket elhallgattatni?

A helyzet az, hogy a gondolatok, érzésed és érzelmek 98%-a, amire éber vagy, nem is hozzád tartozik. Egy hatalmas médium rádió vagy, ami mindent fog, ami a környezetében történik.

Legközelebb, amikor depressziós, dühös, irritált, szomorú vagy magányos vagy, esetleg nehézséget okoz kikelni az ágyból reggelente, mert ezek az érzések tényleg nagyon erősek és lehengerlők, kérdezd meg a következőt:

“Kihez tartozik ez?”

Amennyiben ezután könnyedséget érzel, akkor már tudod, hogy soha nem volt a tiéd a kezdettől fogva. Egyszerűen mondd azt, hogy vissza a feladónak. Ezt gyakorold ma, amikor csak eszedbe jut!

2. Változtasd meg a gondolkodásod!

A nézőpontod teremti a valóságodat. Ahogyan elképzeled, hogy a dolgok meg fognak történni, úgy fognak megtörténni.

Ahogyan valamire gondolsz, amilyen érzésekkel vagy iránta, az úgy fog megjelenni. A jó hír az, hogy ha megváltoztatod a nézőpontodat, meg tudod változtatni a valóságodat. Akár úgy is kezdheted, hogy azt mondod:

“Az életben minden örömmel, könnyedén és ragyogva árad felém.”

Mondd ezt reggel-este tízszer. Amikor az a nézőpontunk, hogy az életben minden könnyedséggel, örömmel és bőséggel teli, akkor könnyedség, öröm és bőség fog megjelenni, mert a nézőpontod teremti azt a valóságot számodra.

3. Te változtathatod meg a világod

Az Access Consciousness® eszközei pont azt szolgálják, hogy megerősítsenek abban, hogy tudd, hogy tudsz.

Sokkal nagyszerűbb és hatalmasabb vagy, mint valaha elismerted. Amikor ezt elkezded felismerni, bármi is legyen az, bármilyen választásaid is voltak korábban, függetlenül attól, mennyire volt igazad, a mai napon valami mást választhatsz.